GencFForum Admin
| Konu: Ayrılmış Ergen Sevgililerin Msn İletileri Ptsi Mayıs 11, 2009 2:22 pm | |
| sahne: 1
- nurten? + efendim sedat? - ben seni çok seviyoru.. + dur. bitirme sözünü. - noldu nurten? + sedat ayrılalım. ayrılmak istiyorum. - neden? + lise son sınıftan bi çocuk teklif edecekmiş bana. onunla çıkacam. - tamam, çık. git şimdi burdan. ısmarladığım dönerler içinde patlasın nurten. defol!
birinci gün; sedat-- 3 kuruşluk köpeğe 5 kuruşluk değer verirsen seni 2 kuruşa satar!!! nurten-- biraz zaman.. çok az..
ikinci gün; sedat-- zamanında bir kız sevdik, or.spu dediler, dinlemedik, dostlar haklıymış, bilemedik. nurten-- ozaaan (l)(l) o beni pirenses peri sanıyoooo : ))))
üçüncü gün; sedat-- acı zamanla geçer, geriye dostların sıcaklığı kalır. ekrem-sedat=ölümüne kankayıkkk : d nurten-- ozan(l)nurten.. 4ever!! ; )))
birinci hafta; sedat-- lan lan!! nasıl yenilir lan galatasaray! nurten-- şerefsiz ozan : @ yaptığım tek şey, gelen gelir ben seçerim giden gider ben teperim!!
sahne: 2
- nurten + efandım aşiktöm? - ben sıkıldım kızım, gelemem uzun uzun ilişkiye. free adamım ben. herkes yoluna gitsin. + sedat ne diyosuan? hı ne diyosuan? ayrılçak mıyız yane? - e, evet. aa.. + thamam, öyle olsuan.
birinci gün; sedat-- yol verdim kankaa. akalım alemlere ; ) nurten-- .........éndoplazmiq1hatunm .......... hayat koca bi yalan a.q
ikinci gün; sedat-- alem bizi bilsin! bu şehrin sokakları bizden sorulur!! aşıq oluyom laa : s nurten-- çok fena bunalımdayım defolup gidin başımdan.. bulşma!!!! başım ağrıo zaten! // yoqum!!
üçüncü gün; sedat-- sinirlenince adam kesen, efkarlanınca jilet atan, bana bak sosyete kızı, sedattır senin baban!!1 nurten-- sefgilimi koluma takarım bebekte 3 beş tur atarımmm : ))
birinci hafta; sedat-- .mına koyim ben böyle hayatın hem de ta .mına koyayım. .mına böyle çok pis koyayım ama bi koyayım inlesin, çılgın gibi koyayım. koyduğum yer patlasın. fenerbahçeee!! nurten-- ahmeet(l)(l)
sahne: 3
- sedat + efendim nurten? - babamlar seni öğrendi. bir daha görüşemeyiz. seni çok seviyorum ama daha fazla birlikte olamayız. nolur anla beni. + sevgi emek gerektirir nurten!! - emek vermeyi denedim, babam telefonuma el koyuyö.. + tamam, bitsin o zaman. ama unutma nurten, çok sevdim seni. - ben de sedat..
birinci gün; sedat-- sevdik, çok sevdik, yaşatmadılar anasını satayım. böle hayatın taaa!!! nurten-- severek ayrılanlarr : ((
ikinci gün; sedat-- unutamıorumm, napsam olmuor : (( nurten-- yha hala osluorm yhaa : ((
üçüncü gün; sedat-- ah nurten, naptn sn bna??? nurten-- nefret ediorum hepinisden rahat bırakın bnii!!!
birinci hafta; sedat-- japanese high school girls- first anal experience nurten-- çhokopyensesss : ))))
| |
|